Torekovs Bistropaket

Gör en matresa till Torekov, längst ut på Bjärehalvöns spets, och upptäck vår restaurangpärla Bistron. Ett pålitligt litet gömställe med stor karaktär, som är väl värt en omväg. Här är vi granne och kompis med våra lokala producenter, som står för merparten av råvarorna. I vinlistan hittar du ett stort urval av ekologiska och biodynamiskt odlade viner. På vägen hem är ett tips att svänga förbi Lindegrens gårdsbutik och Ebbessons gårdsmejeri och handla direkt av bonden.

Detta ingår

  • En skön natts sömn i dubbelrum
  • Frukostbuffé i Bistron
  • Afternoon tea inklusive ett glas mousserande vin
  • Femrätters meny med lokala råvaror i Bistron*
  • Bistrons Skafferipåse med hemlagade godsaker (att ta med hem)
  • Entré till spa och gym

*) Din femrätters meny baseras på råvarorna i Bistrons à la carte-meny. Vi gör gärna anpassningar för allergier och specialkost – bara meddela oss när du bokar.

 

Datum & pris

Paketet gäller 31 augusti–13 oktober 2019 samt 27 december 2019–7 juni 2020, ej nyårsafton.
(14 oktober–15 december 2019 erbjuder vi Torekovs Hotellpaket)

Pris 2 395 kr/person

Tillägg för svit 300 kr/person/natt. Enkelrumstillägg 200 kr/natt.

Om maten i Bistron

“Även om själva maträtten inte är svensk så vill jag att råvarorna ska komma från Bjäre och att smakerna är präglade av var vi befinner oss. Vår tartar innehåller till exempel ekologiskt nötkött från Lindegrens i Sinarpsdalen, majrova och skånsk senap.”

Oliver Nilsson, kökschef på Torekov Hotell

bilder bistron

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.