Asiatiskt Julbordspaket

Fira en annorlunda jul med oss på Torekov Hotell. I år väljer vi att helt och hållet servera anrättningar med rötter i fjärran östern. Laxen gravas med ingefära, äggen marineras i soja och fårfiolen får göra plats för biff tataki. På julbordet finns även sushi, färska vårrullar, chilibakad fläsksida, kimchi, wasabisill, nudelsallad, laxsashimi och mycket mer.

Om paketet

Detta ingår

  • Eftermiddagsfika (tor–fre) eller afternoon tea (fre–lör)
  • Bistrons asiatiskt julbord
  • Övernattning med frukostbuffé
  • Spa med bastu, varma bad och japanska pooler
  • Gym inom- och utomhus

Pris och datum

Torsdag: Från 1 395 kr/person
Fredag: Från 1 595 kr/person

DATUM 2019
21 november
22 november
28 november
29 november
5 december
6 december

Vi bygger till

Det händer spännande saker på Torekov Hotell! Vi gör just nu en jättesatsning för att göra det ännu bättre för dig som gäst.

Ett bastuhus och en ny konferenslokal är redan på plats. Nästa steg är att bygga in nästan 200 kvadratmeter av innergården, för att göra en stor mysig relaxavdelning samt utöka restaurangens yta.

Under denna tiden (14 oktober–27 december) kommer det både synas och ibland höras att det byggs. Byggarbete pågår vardagar fram till klockan 16.00. Om helgerna råder lugnet. Men när du än kommer är maten, spabehandlingarna, bemötandet, poolerna och sängarna alltid lika härliga – och naturen runtomkring oss lika bedårande.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.