Information inför din ankomst

Snart väntar härliga dagar på Bjärehalvöns kust. Här kommer några tips inför din vistelse på Torekov Hotell.

Praktisk information

Tidig incheckning 23/12

Du som har bokat Julpaket med ankomst 23 december, är välkommen att att checka in redan från klockan 11.00. Om du är hungrig när du kommer fram, serveras det lunch i Bistron 12.00–14.00. Pris 185 kr.

Välkommen till bords

Du som har bokat ett paket där middag ingår får välja fritt ur Bistrons paketmeny. Du kan också uppgradera till Bistrons femrätters, kockens val av fem rätter (tillägg vid uppgradering från 3-rätters paketmeny 240 kr).

Kvinna blir masserad på Torekov hotell.

Boka behandling

Vill du ha en skön behandling på spa? Boka i god tid innan ankomst, för att vara säker på att få en tid som passar dig. Välkommen att kontakta spa på telefon +46-431-471640 eller spa@torekovhotell.se

HÅLLBART HOTELL

Bli en toffelhjälte

Har du tänkt att gå på spa när du kommer hit? Packa då med dina egna tofflor. Av miljöskäl slutar vi med engångstofflor från den 1 juni 2023. På detta vis kommer vi slippa slänga 1,6 ton engångstofflor varje år. Tack för din medverkan till en friskare planet!

Tips inför besöket

Vippa din vistelse

Vill du ha något gott som väntar på rummet, eller en extra lyxig middag på kvällen? Boka i förväg så ordnar vi allt.

Stövlar i skoställ

Upptäck Torekov

Packa ner en vindtät jacka och bekväma skor så är du redo för Torekov. Naturen häromkring är av en karg och vild sort, lika hänförande året runt. Klicka dig vidare om du vill se våra tips på vandringar, aktiviteter och utflykter.

Yoga och träning

Om helgerna kan du vara med på yoga och vissa andra dagar erbjuder vi kostnadsfria träningspass för dig som är hotellgäst. Så ta med tajtsen och häng med.

Få inbjudan till nya GRAM Social Club

Gillar du oss och kommer gärna tillbaka? Inom kort lanseras en ny version av lojalitetsprogrammet GRAM Social Club. Med det nya programmet får du som gäst ännu bättre förmåner på hotellen inom GRAM Group: Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell.

Registrera dig nu, så får du inbjudan via e-post när den nya klubben lanseras.

Incheckning från 15.00

Utcheckningstider: Privatgäster 11.00 | Konferensgäster 10.00
Paketgäster har tillgång till spa fram till utcheckning

Wifi

På hotellet har du gratis trådlöst internet. Leta upp ”Torekov_guest” och logga in med lösenord: badrock2022

Taxi

Här på landet kan det vara lång väntetid på taxi, så tänk på att boka i god tid. Ring Taxi på telefon +46 431-36 96 66

Parkera och ladda bilen

Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

Hitta hit

Se vägbeskrivning i Google Maps

Öppettider

Här kan du se öppettider och frukosttider.

Vad vill du boka? >