Massagepool i solsken på innergården bredvid bastuhus och pool.
Bildgalleri

Mitt ute i den skånska myllan bland böljande backar och havets brus, har du ditt lilla paradis. Här kan du koppla av i lugn och ro med sköna bad och välgörande behandlingar.

Om vårt spa

Om vårt lilla personliga spa

Vår spaavdelning har precis byggts till och är mysigare än någonsin. Här hittar du:

INOMHUS:

 • Reception och spashop med produkter från bl.a. Elemis och bareMinerals
 • Behandlingsavdelning
 • En stilla varm spapool (5×3 m)
 • Isvak
 • Ångbastu
 • Torrbastu (het)
 • Tyst relax en trappa upp, med utsikt mot Kattegatt och Hallands Väderö
 • Spalounge med eldstad, bar och panoramafönster mot terrassen NY!

UTOMHUS:

 • Två stilla varma japanska utomhusbad
 • Massagepool utomhus NY!
 • Bastu i nybyggt bastuhus NY!
 • Tyst uterelax i nybyggt bastuhus NY!
 • Stor utomhuspool (7×15 m), uppvärmd om sommaren, tempererad för kalldopp om vintern (ca 10°)

 
Boka din spaupplevelse

Vanliga frågor

Badrock, tofflor och handduk. Ligger och väntar på ditt rum när du anländer. Daggäster får låna på spa.
Entré.
Inträde till spa ingår om du har bokat ett spapaket. Övriga gäster kan köpa till entré, dock endast i mån av plats: söndag–torsdag 400 kr, fredag–lördag 550 kr.
Badkläder.
Glömt badkläder? Ingen fara, det finns att köpa i receptionen till spaavdelningen.
Åldersgräns. Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 19.00–20.00 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under höstlov och sportlov är åldersgräns på spa 13 år i sällskap av vuxen.)
Avbokningar. Har du fått förhinder? Bara lugn, du kan avboka kostnadsfritt upp till 24 timmar innan behandlingens början.

Tips till weekendgäster

 • Tänk på att boka dina behandlingar i god tid innan ankomst, för att vara säker på att vi kan ta hand om dig när du är här.
 • Om helgerna, när hotellet har som flest gäster, är det klokt att fråga i receptionen vilken tid det är bäst att besöka spa.

Nyöppnade spaupplevelser

På innergårdens terrass finner du vårt nya bastuhus med torrbastu för 12 personer och tillhörande relax. Precis utanför ligger vår stora pool som har åretruntanpassats för möjlighet till kalldopp under hela vintern, samt den nya massagepoolen med jetstrålar som masserar och vatten som håller 38 grader.

Inomhus  har vi byggt en helt ny spalounge, som ligger mitt emellan spa och restaurangen med stora fönster mot terrassen. Här kan du sjunka ner i sköna schäslonger, soffor och fåtöljer. Läsa en bok eller ta något att äta och dricka från baren. En plats att umgås, hitta tid för reflektion och bara njuta av den skönt avslappnade miljön.

Visste du att..

Huden är vårt största organ och bastu tillsammans med ett kallt dopp för med sig många hälsofördelar för hela kroppen. När vi badar kallt skapar vattnet en snabb stress för kroppen som utlöser endorfiner och får huden att dra ihop sig. Väl inne i bastun ökar blodcirkulationen och immunförsvaret får sig en boost. Nu skapas ett harmoniskt lugn som håller i sig många timmar efteråt.

Massagepool i solsken på innergården bredvid bastuhus och pool.
Två kvinnor i fåtöljer i relaxen med vy över terass, bastuhus och pool.
Fåtölj i bastuhus på Torekov hotell.

Spashop

Inför varje behandling väljer vi noggrant ut produkter av hög kvalitet som passar din hy och dina behov. Vi gillar särskilt Elemis, ett brittiskt hudvårdsmärke som kombinerar kraftfulla naturliga ingredienser med den senaste teknologin. bareMinerals är en annan favorit som verkar i gränslandet mellan hudvård och makeup – makeup som faktiskt är bra för din hy. Alger, kallpressade oljor och naturliga pigment bygger upp och vårdar samtidigt som du får ett härligt glow.

Alla produkter vi använder kan du köpa med dig i vår lilla shop.

bilder spa

Spa reception och butik
Relax Torkekov Hotell Spa
pool spa torekov hotell
Relaxavdelning med utsikt över havet
pool spa torekov hotell
Bastu
Isvakspool
pool spa torekov hotell
Foto: Mette Ottosson, lauren parks m.fl.

Spa & Träning

På Torekov tror vi stenhårt på kombinationen av träning och spa. Finns det något bättre att krypa ner i en varm pool efter ett träningspass? Alla som bor på vårt hotell har fri tillgång till våra gym. Förutom gym så kan ni delta i våra färdiga pass. Starta dagen med morgonyoga eller kör ett träningspass utomhus med vår instruktör Tammy.  Efter träning kan ni njuta av vårt spa hela kvällen. Kombinera spaet med en av våra behandlingar och säkerställ att er kropp och muskler återhämtar sig.

Omgiven av havet 

Torekov Spa är placerat på Bjärehalvön i Skåne vilket omsluter dig med Kattegatts lugnande hav. Att komma nära havet är något som ganska naturligt gör dig avkopplad och gör det lättare att komma ner i varv. Ät en god frukost, promenera några hundra meter till havet och andas in den friska luften – ett riktigt spa för själen.

Vad vill du boka? >