Lediga tjänster

Vill du jobba på Torekov Hotell, nära havet på vackra Bjärehalvön? Här publicerar vi aktuella lediga tjänster. Varmt välkommen med din ansökan!

Kock till Bistron på Torekov Hotell

Kock till Bistron på Torekov Hotell

Vi söker kock med utbildning och minst 4 års erfarenhet för tillsvidareanställning.

Om oss:
Ute på undersköna Bjärehalvön ligger Torekov Hotell, några golfdrivar från hamnen i Torekov. Vi har öppet året runt för naturälskare, spagäster, konferensgäster, golfspelare och a la carte-gäster utifrån. Bistron har bra renommé och vi har en tydlig vision vi jobbar efter. Vi har ett nära samarbete med våra lokala lantbrukare och matproducenter, och har ett starkt fokus på närproducerade råvaror. Vi vill urskilja oss från mängden med varje tallrik som går ut ur köket, oavsett om det är sushi, bbq eller a la carte.

Torekov Hotell är en del av GRAM Hotels, där även Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och flera restauranger ingår. Under 2019–2020 gör koncernen stora investeringar i Torekov Hotell för att förbättra upplevelsen än mer för våra gäster.

Om Bjärehalvön: 
Ute på Bjärehalvön finns oändliga möjligheter för att vistas i sagolik natur. Löpning, vandring och cykling är stora intressen som både lockar turister men också aktiverar oss som bor här. På hösten fiskas det hummer, kite-och vindsurfarna jagar ständigt vågor och vind året om, golfbanorna ligger tätt och på Torekovs GK kan man spela året runt (ofta på sommargreener). På Hallandsåsen plockar vi kantarell och Karl-Johan och på åkrarna broccoli, majs, grönkål, jordgubbar, potatis och sparris. Här ute finns en livskvalitet som gör gott för själen.

Om dig:
Du ska vara erfaren, målmedveten, driven och arbetshjälpsam. Du ska ha ett stort engagemang och ett brinnande intresse för att vilja utveckla dina kunskaper hos och med oss. Tycker du om att arbeta i mindre team på ett personligt hotell där kvalitet och det genuina är kärnan då är Torekov Hotell en plats för dig.

Gillar du natur, golf, tennis, fiske, träning och hälsa (samt även en del party) så ska du ta dig till Bjäre.

Om tjänsten:
Anställningstyp: Heltid (100%)
Arbetstider: Varierande arbetstid.
Tillträde: Snarast. Urval och intervjuer kommer att göras löpande.
Lön: Enligt avtal.

Boende finns!

Kontaktperson:
För frågor och ansökan, kontakta Oliver Nilsson, kökschef Torekov Hotell.
Mejl oliver.nilsson@torekovhotell.se,
Mobil 0706-80 66 17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Servitör/servitris till Torekov Hotell

Bistron på Torekov Hotell söker serveringspersonal med energi och engagemang!

Vi säker dig som är en positiv person med humor, är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Har du dessutom ett brinnande intresse för mat och dryck, är serviceminded och tycker om att göra allt för att dina gäster ska trivas? Då kommer du med största sannolikhet att älska att arbeta hos oss.

Som servitör/servitris på Torekov Hotell är dina primära arbetsuppgifter, att tillsammans med teamet skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster. Arbetsuppgifterna kan man lära sig, men attityd, personlighet och inställning är det du måste ha med dig tidigare. Erfarenhet inom restaurangbranschen är dock meriterande.

Vi söker dig som är ambitiös, engagerad, har hög arbetsmoral och är van att ha “många bollar i luften”. Du kommer att jobba i ett positivt team med hög målsättning vad gäller kvalitet och service.

Om tjänsten

Antal tjänster: 1 st
Anställningstyp: 75-100%
Arbetstider: Varierad arbetstid, dag/kväll samt helger.
Tillträde: Snarast. Urval och intervjuer kommer att göras löpande.
Lön: Enligt avtal.

Kontaktperson:
För frågor och ansökan, kontakta Josefine Lundgren, Restaurangchef Torekov Hotell.

Mejl Josefine.lundgren@torekovhotell.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Diskpersonal till Torekov Hotell

Om tjänsten
Torekov Hotell söker diskpersonal för omgående anställning.

Arbetet innebär att du som diskare ser till så att smutsig disk från vår restaurang blir till ren disk och kommer tillbaka på sin rätta plats. Arbetet innefattar även underhåll och rengöring av diskmaskinerna.

Kvalifikationer Här krävs att du gillar högt tempo och är organiserad.

Antal tjänster: 1 st

  • Diskpersonal 75-100 %. Från: Omgående

Kontaktperson:
För frågor och ansökan, kontakta Oliver Nilsson, kökschef Torekov Hotell.

Mejl oliver.nilsson@torekovhotell.se,

Mobil 0706-80 66 17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.