Lediga tjänster

Här publicerar vi aktuella lediga jobb på Torekov Hotell. Just nu söker vi även medarbetare inför sommarsäsongen, dessa tjänster hittar du på en egen sida.

Kock till Bistron på Torekov Hotell

Torekov Hotell söker kock med minst 4 års erfarenhet i yrket.

Om dig:
Du ska vara målmedveten, driven, arbetshjälpsam och ha bra grundläggande kunskaper. Du ska ha ett stort engagemang och ett brinnande intresse för att vilja utveckla dina kunskaper.

Om oss:
Vi jobbar med allt från BBQ till sushi. Vi har ett nära samarbete med våra lokala lantbrukare och matproducenter, och har ett starkt fokus på närproducerade råvaror.

Om tjänsten:
Anställningstyp: Heltid (100%) till oktober, med chans till förlängning
Arbetstider: Varierande arbetstid.
Tillträde: Snarast. Urval och intervjuer kommer att göras löpande.
Lön: Enligt avtal.

Boende finns!

Kontaktperson:
För frågor och ansökan, kontakta Oliver Nilsson, kökschef Torekov Hotell: oliver.nilsson@torekovhotell.se, tel 0706-80 66 17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.