Lediga tjänster

Vill du jobba med oss på Torekov Hotell? På denna sida hittar du aktuella lediga tjänster. Du är också välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@gramhotels.se Glöm inte skriva vilket hotell och avdelning du är intresserad av att jobba på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

publicerad 2021-02-09

Souschef till Bistron på Torekov Hotell

Souschef till Bistron på Torekov Hotell

Vi söker en souschef med minst fem års arbetserfarenhet för tillsvidareanställning.

Om oss:
Längst ut på undersköna Bjärehalvön ligger Torekov Hotell. Vi har öppet året runt för naturälskare, spagäster, företag, golfspelare och matgäster. Vår restaurang Bistron har högt renommé och arbetar efter en tydlig gemensam vision. Vi arbetar nära våra lokala lantbrukare och matproducenter och vill att varje tallrik som går ut från köket ska urskilja sig från mängden – oavsett om det är sushi, vegetariskt eller à la carte. Torekov Hotell är en del av GRAM Hotels där även Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand, Pepe’s Bodega och Papas ingår. Alla hotellen är miljömärkta med Svanen och certifierade av Svenska Möten.

Kökschef Oliver Nilsson berättar:

Om Bjärehalvön: 
På Bjärehalvön finns en livskvalitet som gör gott för själen. Här bor du i lugna och trygga omgivningar med fantastisk natur och stora möjligheter till rekreation. Löpning, vandring och cykling lockar både turister och aktiverar oss som bor här. På hösten fiskas hummer. Kite- och vindsurfarna jagar vågor och vind året om. Golfbanorna ligger tätt och på Torekovs GK kan man spela året runt. På Hallandsåsen plockar vi svamp och på åkrarna växer broccoli, majs, grönkål, jordgubbar, potatis och sparris.

Om dig:
Vi söker en souschef med utbildning och minst fem års erfarenhet för tillsvidareanställning. Du ska vara erfaren, målmedveten, driven, ansvarstagande och ha höga krav på resultat. Med din höga nivå på kreativitet och tillförlitlighet jobbar du med utformningen av nya rätter och säsongsbetonade menyer tillsammans med kökschefen, som du även bistår med administrativa uppgifter.

Tycker du om att arbeta i ett mindre team på ett personligt hotell, med ekologiska och närodlade råvaror, där kvalitet och det genuina är kärnan – då är Torekov Hotell en plats för dig.

Om tjänsten:
Anställningstyp: Heltid (100 %)
Arbetstider: Varierande arbetstid (vardagar och helger)
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt avtal.

Kontaktperson:
För frågor och ansökan, kontakta Robbin Almén, F&B Manager GRAM Hotels.
E-post robbin.almen@gramhotels.se
Mobil +46 708 579 679

Vi ser fram emot att höra från dig!

publicerad 2021-02-24

Housekeeping på Torekov Hotell

Vi söker personal till housekeeping

Torekov Hotell söker fyra personer till vår housekeepingavdelningen. På vårt hotell finns det 54 stycken dubbelrum varav 8 stycken är sviter, ett spa, en restaurang och 6 stycken konferenslokaler.

Om tjänsten:
Nu söker vi housekeepingpersonal för helgarbete och timanställning mellan kl. 10-16. Möjlighet till förlängning.
Vi vill gärna att du har tidigare erfarenhet av hotellstädning.

Kontaktperson:
Ansökan skickas till vår husfru Asia.Sciepuro@torekovhotell.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Foto: Mette Ottosson m.fl.
publicerad 2021-02-25

Hovmästare till Bistron

Hovmästare till Bistron

Har du ett genuint intresse för mat och dryck? Brinner du för förstklassig service och vill arbeta i ett lag med hög målsättning?
Då kommer du med största sannolikhet att älska att arbeta hos oss!

Om tjänsten:
Som Hovmästare ansvarar du för den dagliga driften på vår Bistro tillsammans med Restaurangchefen.
Du säkerställer vår servicenivå och skapar hög trivsel för vår personal. Tjänsten innefattar daglig drift, planering, bemanning, bokningar, handledaransvar, utbildning samt utveckling av vår restaurangprodukt. Vi på Torekov Hotell arbetar alltid utifrån säsongens utbud och råvarorna väljer vi med omsorg, gärna från lokala producenter. När det gäller smaksättning och tillagningsmetoder inspireras vi gärna av det asiatiska köket. Bistron är en livfull mötesplats från tidig morgon till sen kväll, oavsett veckodag eller årstid.. Vi är ett positivt team med hög målsättning vad det gäller kvalité och service. Vårt mål är att skapa en fantastisk produkt för våra gäster.

Personlig profil:
Du har en restaurangutbildning i grunden och minst 6 års yrkeserfarenhet av restaurangbranschen. Du har tidigare haft en ledande position inom restaurang och grundläggande kunskaper i ledarskap. Vi tror att du är en inspirerande arbetsledare som leder och utvecklar dina medarbetare. Du är en positiv och glad person, är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra personer och att du är noggrann och ansvarstagande. Du har en utvecklad känsla för förstklassig service, är flexibel och lösningsorienterad. Du har god ekonomikännedom. Har utbildning inom ansvarsfull alkoholservering. Följer rådande lagar, regler och föreskrifter.

Vi söker dig som:
Har en positiv och coachande ledarstil
Har arbetat som hovmästare tidigare
Har dryckesutbildning alternativt god dryckeskännedom
Kan erbjuda goda referenser
Är en social, glad, energigivande och öppen person
Brinner för det goda värdskapet och personlig service

Vi erbjuder dig:
En fantastisk arbetsplats!
Generösa förmåner
Kollektivavtal med HRF
Goda utvecklingsmöjligheter

Om anställningen:
Heltid, tillsvidareanställning
Fokus på kvällstid, helgarbete ingår
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns

Kontaktperson: 
För frågor och ansökan, kontakta Peter Thörne Modig, Restaurangchef, Torekov Hotell
E-post Peter.T.Modig@torekovhotell.se
Mobil +46 738 411542

publicerad 2021-02-25

Kypare till Bistron

Kypare till Bistron

Delar vi intresset mat och dryck? Tycker du om människor och att skapa upplevelser?
Drivs du av utveckling, mål på en arbetsplats med högt i tak? Välkommen till Torekov Hotell!

Vi söker nu efter erfarna kypare till vårt team i Bistron. Vårt mål är att våra gäster skall koppla av och njuta av vårt hotell, omgivningarna och till stor del maten som serveras samt den personliga servicen då detta är vår kronjuvel.

Om oss:
Längst ut på undersköna Bjärehalvön ligger Torekov Hotell. Vi har öppet året runt för naturälskare, spagäster, företag, golfspelare och matgäster. Vår restaurang Bistron har högt renommé och arbetar efter en tydlig gemensam vision. Vi arbetar nära våra lokala lantbrukare och matproducenter och vill att varje tallrik som går ut från köket ska urskilja sig från mängden – oavsett om det är sushi, vegetariskt eller à la carte. Torekov Hotell är en del av GRAM Hotels där även Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand, Pepe’s Bodega och Papas ingår. Alla hotellen är miljömärkta med Svanen och certifierade av Svenska Möten.

Om Bjärehalvön: 
På Bjärehalvön finns en livskvalitet som gör gott för själen. Här bor du i lugna och trygga omgivningar med fantastisk natur och stora möjligheter till rekreation. Löpning, vandring och cykling lockar både turister och aktiverar oss som bor här. På hösten fiskas hummer. Kite- och vindsurfarna jagar vågor och vind året om. Golfbanorna ligger tätt och på Torekovs GK kan man spela året runt. På Hallandsåsen plockar vi svamp och på åkrarna växer broccoli, majs, grönkål, jordgubbar, potatis och sparris.

Om dig:
Kommunikation med köket, dina kollegor och gästerna är mycket viktigt. Att kunna hålla struktur i huvudet och prioritera likaså, de dagar när vi har fullt av härliga gäster. Kassavana och hantering av bokningssystem är ett plus i kanten. En positiv inställning till livet, stark personlighet och med ett smittande leende kommer du att komma väldigt långt.

Om tjänsten:
Anställningstyp: Säsong med option på förlängning (80 %)
Arbetstider: Varierande arbetstid (vardagar och helger)
Tillträde: 1/4
Lön: Enligt avtal.

Kontaktperson:
För frågor och ansökan, kontakta Peter Thörne Modig, Restaurangchef, Torekov Hotell
E-post Peter.T.Modig@torekovhotell.se
Mobil +46 738 411542

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan. Du är också välkommen att kontakta hovmästaren på +46 431-47 16 53.

Använd formuläret om du vill kontakta oss via e-post.

 

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).