Lediga tjänster

Vill du jobba med oss på Torekov Hotell? På denna sida hittar du aktuella lediga tjänster. Du är också välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@gramhotels.se Glöm inte skriva vilket hotell och avdelning du är intresserad av att jobba på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

TOREKOV HOTELL | LEDNING

Restaurangchef till Bistron

Restaurangchef med ett hjärta stort som Hallands Väderö

Efter 10 år som restaurangchef för Bistron har vår kära Josefine nu bestämt sig för att gå vidare. Med flaggan i topp ger hon sig av till ett eget äventyr i en helt annan bransch. En spännande tid är att vänta för både henne och oss. Nu ser vi på Torekov Hotell otroligt mycket fram emot att träffa vår nya stjärna.

Om oss
Bistron är Torekov Hotells restaurang och har öppet från tidig morgon till sen kväll för hotellgäster, konferensgrupper, lokalbefolkning och mängder av sommargäster. Bistron är en omtalad, omtyckt restaurang med närhet och äkthet i allt vi gör. Hotellets hjärta, som vi är så stolta över. Nu är det dags för någon annan att ta över. Någon som vill ta sig an Bistron – och oss.

Helsingborgs Dagblad beskrev oss så här i maj 2019:

“Lokalt och vällagat på Torekov Hotell med mat värd en omväg. Krogpatrullen drabbas av beslutsvånda på Torekov Hotells Bistro. Här finns så mycket att prova. Omtänksam servis, ambitiös vinlista och lokala råvaror hanterade med känsla och fantasi gör att slutbetyget blir högt.”

Här på landet i utkanten av Torekov är vi granne och kompis med våra lokala producenter. Bjärekycklingen är klimatcertifierad, lammet har vuxit upp på Lindegrens gård och Torekovsparrisen är en historia i sig. Vi har en gedigen vinlista med natur-, bio- och ekoviner. Läs mer om Bistron

Om dig
Om du är rätt person, vet du vad som krävs. Du står stadigt med gummistövlarna i den skånska myllan, har ett hjärta stort som Hallands Väderö och är seg som ene när höststormarna ryter. Du är en erfaren ledare och älskar människor. Du har passion för mat, vin och service. Du kan bidra med klokhet och skratt i vår ledningsgrupp. Du ansvarar för både det operativa och det administrativa i den dagliga driften och du har fokus på nyckeltal såsom försäljning, gäst- och medarbetarnöjdhet.

Om tjänsten
Anställningstyp: Heltid (100 %)
Arbetstider: Varierande arbetstid (vardagar och helger)
Tillträde: Omgående. Det är viktigt att du hinner gå bredvid Josefine under ca en månad.
Lön: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
För frågor och ansökan, kontakta Robbin Almén, Food & Beverage Manager på GRAM Hotels.
Mejl robbin.almen@gramhotels.com
Mobil 0708-579 679

Varmt välkommen med din ansökan!

TOREKOV HOTELL | KÖK

Kock till Bistron på Torekov Hotell

Kock till Bistron på Torekov Hotell

Vi söker kock med utbildning för tillsvidareanställning.

Om oss:
Längst ut på undersköna Bjärehalvön ligger Torekov Hotell. Vi har öppet året runt för naturälskare, spagäster, företag, golfspelare och matgäster. Vår restaurang Bistron har högt renommé och arbetar efter en tydlig gemensam vision. Vi arbetar nära våra lokala lantbrukare och matproducenter och vill att varje tallrik som går ut från köket ska urskilja sig från mängden – oavsett om det är sushi, vegetariskt eller à la carte.

Kökschef Oliver Nilsson berättar:

Torekov Hotell är en del av GRAM – Great Ambiance Hotels – där även Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand, Pepe’s Bodega och Papas ingår. Alla hotellen är miljömärkta med Svanen och certifierade av Svenska Möten. Under 2019–2020 görs stora investeringar i Torekov Hotell.

Om Bjärehalvön: 
På Bjärehalvön finns en livskvalitet som gör gott för själen. Här bor du i lugna och trygga omgivningar med fantastisk natur och stora möjligheter till rekreation. Löpning, vandring och cykling lockar både turister och aktiverar oss som bor här. På hösten fiskas hummer. Kite- och vindsurfarna jagar vågor och vind året om. Golfbanorna ligger tätt och på Torekovs GK kan man spela året runt. På Hallandsåsen plockar vi svamp och på åkrarna växer broccoli, majs, grönkål, jordgubbar, potatis och sparris.

Om dig:
Du ska vara erfaren, målmedveten, driven och arbetshjälpsam. Du ska ha ett stort engagemang och ett brinnande intresse för att vilja utveckla dina kunskaper hos och med oss. Tycker du om att arbeta i ett mindre team på ett personligt hotell, med ekologiska och närodlade råvaror, där kvalitet och det genuina är kärnan – då är Torekov Hotell en plats för dig.

Om tjänsten:
Anställningstyp: Heltid (100 %)
Arbetstider: Varierande arbetstid (vardagar och helger)
Tillträde: Omgående
Lön: Enligt avtal.

Kontaktperson:
För frågor och ansökan, kontakta Oliver Nilsson, kökschef Torekov Hotell.
Mejl oliver.nilsson@torekovhotell.se,
Mobil 0706-80 66 17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).