Lediga tjänster

Vill du jobba med oss på Torekov Hotell? På denna sida hittar du aktuella lediga tjänster. Du är också välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@gramhotels.se Glöm inte skriva vilket hotell och avdelning du är intresserad av att jobba på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

TOREKOV HOTELL | HOUSEKEEPING

Städpersonal till Torekov Hotell

Housekeeping sökes till Torekov Hotell

Vi söker nu fler positiva och driftiga medarbetare till vårt team på städavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår att städa hotellrum samt allmänna utrymmen.

Om hotellet
Torekov Hotell söker efter tre personer till vår Housekeeping-avdelning. Vårt hotell består av 54 stycken dubbelrum varav 8 stycken sviter, ett spa, en restaurang och 6 stycken konferenslokaler.

Om tjänsten
Vi söker dig med hög ambitionsnivå. Din uppgift inom house-keeping är att säkerställa att gästen upplever högsta kvalitet och en god servicenivå. Du är snabb, ansvarstagande person med förmåga att se helheter såväl som detaljer. Vi söker dig som är kreativ, glad, ordningsam och punktlig. Eftersom man kommer i kontakt med hotellets gäster så måste du kunna prata svenska och gärna engelska.

Arbetstider: både dag och kvällstid, såväl vardagar som helger.
Start-/slutdatum: Vi behöver hjälp omgående.
Lön: enligt avtal

Frågor
Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
Asia Sciepuro, husfru Torekov Hotell
Asia.Sciepuro@torekovhotell.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan till:
Asia.Sciepuro@torekovhotell.se

Kock till Bistron på Torekov Hotell

Kock till Bistron på Torekov Hotell

Vi söker kock med utbildning och minst 4 års erfarenhet för tillsvidareanställning.

Om oss:
Ute på undersköna Bjärehalvön ligger Torekov Hotell, några golfdrivar från hamnen i Torekov. Vi har öppet året runt för naturälskare, spagäster, konferensgäster, golfspelare och a la carte-gäster utifrån. Bistron har bra renommé och vi har en tydlig vision vi jobbar efter. Vi har ett nära samarbete med våra lokala lantbrukare och matproducenter, och har ett starkt fokus på närproducerade råvaror. Vi vill urskilja oss från mängden med varje tallrik som går ut ur köket, oavsett om det är sushi, bbq eller a la carte.

Torekov Hotell är en del av GRAM Hotels, där även Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och flera restauranger ingår. Under 2019–2020 gör koncernen stora investeringar i Torekov Hotell för att förbättra upplevelsen än mer för våra gäster.

Om Bjärehalvön: 
Ute på Bjärehalvön finns oändliga möjligheter för att vistas i sagolik natur. Löpning, vandring och cykling är stora intressen som både lockar turister men också aktiverar oss som bor här. På hösten fiskas det hummer, kite-och vindsurfarna jagar ständigt vågor och vind året om, golfbanorna ligger tätt och på Torekovs GK kan man spela året runt (ofta på sommargreener). På Hallandsåsen plockar vi kantarell och Karl-Johan och på åkrarna broccoli, majs, grönkål, jordgubbar, potatis och sparris. Här ute finns en livskvalitet som gör gott för själen.

Om dig:
Du ska vara erfaren, målmedveten, driven och arbetshjälpsam. Du ska ha ett stort engagemang och ett brinnande intresse för att vilja utveckla dina kunskaper hos och med oss. Tycker du om att arbeta i mindre team på ett personligt hotell där kvalitet och det genuina är kärnan då är Torekov Hotell en plats för dig.

Gillar du natur, golf, tennis, fiske, träning och hälsa (samt även en del party) så ska du ta dig till Bjäre.

Om tjänsten:
Anställningstyp: Heltid (100 %) under mars-september (möjlighet till förlängning)
Arbetstider: Varierande arbetstid.
Tillträde: Mars månad. Urval och intervjuer kommer att göras löpande.
Lön: Enligt avtal.

Boende finns!

Kontaktperson:
För frågor och ansökan, kontakta Oliver Nilsson, kökschef Torekov Hotell.
Mejl oliver.nilsson@torekovhotell.se,
Mobil 0706-80 66 17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).