Jobba hos oss

Vill du jobba med oss på Torekov Hotell? Här arbetar vi alla för att varje gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt. I gengäld får du vara en del av ett ambitiöst och glatt gäng med erfarna ledare, kollektivavtal, ordning och reda. Du får generösa förmåner på GRAM Groups anläggningar och tränar gratis i våra gym. Om du behöver det, kan vi oftast hjälpa till med personalboende. Och vill du komma vidare, finns det goda möjligheter till karriärutveckling inom hotellet och koncernen.

Lediga jobb på Torekov Hotell

Fler möjligheter

Hittar du inga tjänster som passar just nu? Se gärna efter om det finns några lediga jobb på GRAM Groups andra hotell och restauranger. Du är också välkommen att skicka in en spontanansökan, så matchar vi din profil mot framtida behov.

Torekov – ett litet paradis på jorden

Först vill vi bara berätta lite om vårt älskade Torekov, för dig som kanske ännu inte bor här. Torekov ligger i Båstads kommun på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Omgivningarna är lugna och trygga, med fantastisk natur och ett brett utbud av upplevelser. Här får du en livskvalitet som gör gott för själen.

Fördelar inom GRAM Group
Torekov Hotell är en del av GRAM Group där även Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand, Pepe’s Bodega och Papas ingår. Alla hotellen är miljömärkta med Svanen och certifierade av Svenska Möten. Som fast anställd inom GRAM Hotels har du generösa förmåner på våra anläggningar och möjlighet till karriärutveckling inom koncernen.

I filmen berättar vår kökschef Oliver vad som är så speciellt med att bo och arbeta här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan. Du är också välkommen att kontakta hovmästaren på +46 431-47 16 53.

Använd formuläret om du vill kontakta oss via e-post.

 

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).