Jobba och bo på Sveriges vackraste halvö

Drömmer du om livet på landet, samtidigt som du vill ha ett intressant och roligt arbete? Kom och jobba med oss på Torekov Hotell, på vackra Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Här får du vara del av ett tajt team, på ett omtyckt hotell inom en stark koncern. Omgiven av havet, naturen och lugnet.

Här finns det goda livet

På Bjärehalvön är du omgiven av hav, natur och böljande åkrar. Här råder lugnet och det är litet, mysigt och gemytligt. Du får en livskvalitet som gör gott för själen.

Du som har barn kommer säkert uppskatta de trygga omgivningarna, det rika föreningslivet och den höga kvaliteten på kommunens förskolor och skolor. Du som inte har barn kanske hellre uppskattar Bjäres restauranger, fantastiska golfbanor och träningsmöjligheter. För att inte tala om Bjärehalvöns natur, som är av en ovanligt omväxlande och vacker sort. Här varvas böljande kullar med långsträckta stränder, lummiga bokskogar och dramatiska klippor och raviner.

När andan faller på är inte storstadens puls långt borta. Det är bara ett par mil till närmaste flygplats – eller så hoppar du på tåget i Båstad som går raka vägen till Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Att jobba på Torekov Hotell

Hos oss får du vara en del av ett glatt och ambitiöst gäng, på ett omtyckt hotell som är del av en stark koncern. På Torekov Hotell värdesätter vi ett gott ledarskap och våra värdeord stolthet, lyhördhet, omtanke och tillsammans genomsyrar allt vi gör.

Som anställd får du erfarna ledare, kollektivavtal och generösa förmåner på GRAM Groups anläggningar. Vi erbjuder friskvårdsaktiviteter och du tränar gratis i våra gym. Om du behöver det, kan vi oftast hjälpa till med personalboende. Och vill du komma vidare, finns det goda möjligheter till karriärutveckling inom koncernen.

I GRAM Group ingår Torekov Hotell, Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och restaurangerna Sands Bakficka, Pepe’s Bodega och Papas. Alla hotellen är miljömärkta med Svanen.

BISTRON – HJÄRTAT AV HOTELLET
I hotellets välrenommerade restaurang Bistron arbetar vi med lokala råvaror och asiatisk smakinspiration. Här är vi granne och kompis med Bjäres bönder och matproducenter, som står för merparten av råvarorna.

▶ Se filmen där vår kökschef Oliver berättar vad han tänkte när han kom till Torekov första gången.

Inspiration

Upptäck Bjäres natur

Här får du se lite av Bjärehalvöns natur och träffa medarbetare från Torekov Hotell som tipsar om sina favoritställen.

Åk ut till ön

Hallands Väderö är en liten pärla som ligger en kort båttur från Torekovs hamn. Här får du åka med vår platschef Anna ut till ön!

Aktiv livsstil året runt

Trodde du att vi kastar in handduken när sommaren är slut? Icke, då har det roliga bara börjat. Här får du se hur vi har det året om.

Några kära medarbetare och fina platser

Lotshytten vid Torekov hamn Foto: Louise Pettersson Nordström
Blommor trift på Hallands Väderö

Lediga jobb

Fler möjligheter

Hittar du inga tjänster som passar just nu? Titta gärna om det finns några lediga jobb på GRAM Groups andra hotell och restauranger, se alla jobb inom GRAM. Du är också välkommen att skicka in en spontanansökan, så matchar vi din profil mot framtida behov.

Boka ett hotellpaket så ingår tillgång till spa och/eller middag i Bistron på kvällen.

Om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, kontakta oss via e-post eller telefon.

Här bokar du en vistelse med boende och frukost.

Vill du även vill ha tillgång till spa och/eller middag i Bistron på kvällen, rekommenderar vi våra hotellpaket.

Om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, kontakta oss via e-post eller telefon.

Boka bord online via knappen nedan.

Du kan också kontakta hovmästaren på telefon +46 431-47 16 53 eller skicka ett meddelande via formuläret.

 

Här kan du göra en bokningsförfrågan på spabehandlingar.

Har du frågor om vilken behandling som passar dig bäst, kontakta gärna oss gärna på telefon så hjälper vi dig.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).