Bygg ett starkt team

Svetsa samman laget med utvecklande och roliga aktiviteter ute eller inne, en timme eller en dag. Utmanas fysiskt eller låt tankens kraft styra.

Rätt aktivitet förstärker mötets syfte, bygger teamkänslan, motiverar medarbetarna och gör mötet både meningsfullt och minnesvärt. Här är ett urval av populära aktiviteter att inspireras av. Fråga oss gärna så tar vi fram förslag på aktiviteter som kan passa just ditt team.

Gastronauten

Spetsa sinnena och utmana dina kollegor i Gastronauten. Här, mitt i Bistron, tas ni med i matens värld och ställs inför smaktester, teorikunskap och doftprovning. Vinnande laget kan titulera sig som “Gastronauter” och belönas även med litteratur inom skånsk Gastronomi för vidare kunskap.

Kvinna utför yoga utomhus med utsikt över havet och hallands väderö

Spa och träning

Kör ett fyspass i naturreservatet vid hotellet, ett yogapass utomhus eller i vår träningslokal. Njut av en avslappnande lunchmassage, spabehandling eller boka tid för hela teamet med våra kunniga hudterapeuter. Ni kan också abonnera vårt spa med pooler och bastu.

Kock i Bistrons kök med primörer.

Kockarnas kamp

Utmana dina kolleger i Kockarnas kamp där ni ställs inför tuffa prov och tävlar med era mat- och kockkunskaper. Ni tävlar mot varandra i snabbhet, precision, kunskap och kreativitet. Endast ett lag kommer stå som vinnare.

Vin & Champagneprovning

Vinprovning och champagneprovning är spännande, roligt och kunskapsgivande.  Låt det bli en avkopplande och lärorik avslutning på konferensdagen och en uppskattad uppstart till middagen.

Skrattandes säl på sten

Sälsafari

Upplev Sveriges största sälkoloni. Från vattnet passerar vi det lilla fiskeläget Kattvik, skådar de dramatiska klipporna som reser sig vid Hovs Hallar. Efter några sjömil kommer vi ut till Hallands Väderö, där en av Sveriges största knubbsälskolonier håller till.

Mästarnas mästare på stranden

Bästa Mästare

En otroligt rolig, utmanande och sammansvetsande aktivitet där lagets alla talanger sätts på prov. Tävla i olika grenar såsom skytte, teamhinderbanor, styrka, uthållighet, samarbetsövningar, klurigheter och minnesövningar.

Shipyard challenge i poolen på Torekov Hotell

Shipyard Challenge 

Designa, bygg och tävla i en egenkonstruerad båt med hjälp av material som ni tilldelats. Med en kombination av lagarbete och kreativitet ger det er möjlighet att samarbeta med idéer inom design och konstruktion för att uppnå det slutliga målet.

Man på terrängcykel vid hovs hallar

Mountainbike

Upplev Torekov och Bjäres varierande och vackra landskap på mountainbike. Turen går på småvägar, stigar längs kusten med hissnande utsikt. Guiden anpassar upplägget och tempot efter gruppens förutsättningar.

En grupp personer som utför rappellering i Hovs Hallar

Rappellering

Topprepsklättring är den enklaste och säkraste formen av klättring. Du lär dig handskas med utrustningen och får en grundlig säkerhetsgenomgång innan det är dags att bege sig upp för klippan. Här behövs inte några speciella förkunskaper.

Padel och tennis

Padel är en kombination mellan tennis och squash där man är fyra spelare på planen. Padelbanor finns i närheten av hotellet. Är ni mer sugna på tennis finns två nya hardcourtbanor på hotellområdet. Boka gärna våra erfarna instruktörer för att utveckla ert spel.

Fler populära aktiviteter

Utmana intellektet och logiskt tänkande, kvickhet och allmänt vetande i Music Quiz, Master Mind och Urspårat. Slappna av på en stand up paddle, spela golf på Sveriges bästa golfbanor,  eller kör femkamp och beach games. Vill ni ha underhållning och en aktivitet till middagen? Vi har en konferenskoordinator på hotellet och ett nära samarbete med aktivitetsbolagen www.spirit-event.com och www.storablå.se. Tillsammans sätter vi ihop konferensaktiviteter som passar just ditt team.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).