Aktiviteter

Bensträckare à la Torekov

På Torekov Hotell vill vi inte att ni sitter ner en hel dag, det gör ingen pigg och glad. Se till att era deltagare tar med ett par oömma skor och en varm jacka så får de under en 40-minuters promenad upptäcka naturen längs med havet.

En tipspromenad är ett uppskattat sätt att aktivera gruppen. Vi förbereder gärna en utefter era önskemål eller sätter upp er egna.

Kontakta oss för pris.

Vill ni ha fikakorgar med? Vi packar gärna ner er fika i korgar att ta med. Har ni ingen inkluderande fika i ert konferenspaket så löser vi självklart det. Hör av er till oss.

 

Julkransbindning med Catharina Dukar

Låt kreativiteten flöda

Bind julkrans med en av landets mest anlitade bordsdekoratörer, Catharina Lindeberg- Bernhardsson. Med naturliga material från Bjärehalvön får gruppen en kurs i hur man gör den vackraste julkransen att ta med hem. Workshopen tar plats i Catharinas stämningsfulla lada i Torekov där glöggen puttrar varm och håller julkänslan på topp. En inspirerande och kreativ aktivitet för hela gruppen!

                      

Spa och träning

Mindfulness, spabehandling och sköna träningspass

Uppiggande och avslappnande lunchmassage
Vi kan varmt rekommendera vår populära lunchmassage på 15 minuter.
Välj en 15 minuters massage över ryggen där vi använder speciella oljor som har en uppiggande eller avslappnande effekt.
Pris: 275 kr/person

20% på alla behandlingar
Våra konferensgäster har 20% rabatt på ALLA våra spabehandlingar måndag-torsdag. Tänk på att boka i förväg då våra behandlingar snabbt blir uppbokade.

Fyspass 60 min
Vi kör ett träningspass i en underbar miljö, mitt i naturreservatet som omger hotellet. Träna medans ni upplever våra strandängar, stigar och där hav möter strand. En riktig energi boost för kropp och sinne. I passet blandar vi kondition, styrka och stretching.

Pris: 2-20 personer 1900kr
20-50 personer 2900 kr

Yoga 60 min
Yoga minskar stress, förbättrar minnet, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande. Yogans rörelser stärker kroppen och motverkar onda ryggar, spända axlar och nackar, dessutom tränar vi medveten närvaro och koncentration. 

Börja eller avsluta dagen med ett uppskattat yogapass som passar alla nivåer.
Pris:

Abonnera spa
Vår spaavdelning kan abonneras klockan 19.00–22.00.
Pris: 1 500 kr/timme exkl. moms.

Provningar

Provningarna tar 30 minuter till 1,5 timme. Minst 8 personer/grupp, max 30 personer/grupp.

Vem vill bli “Gastronaut”
Utmana dina kollegor i smaktester, teorikunskap, doftprovning etc. i matens värld på nio olika stationer. Vinnande laget blir ”Gastronauter” och belönas med (förutom äran) med den fina boken “Skånska Matupplevelser”. Lämplig tid är eftermiddagen, ca kl 16.00–16.30. Givetvis kan man mingla med ett glas vin i handen (tillkommer på priset). Aktiviteten tar ca 1 till 1,5 timme och passar grupper om 10–45 personer.
250 kr/person exkl. moms

Vinprovning Basic
Vi provar 5 olika viner och försöker känna skillnaden mellan dessa. Vi får även en vägledning i hur man provar drycker. Provningen tar ca 1 timme.
Grundavgift 2 800 kr exkl. moms + 300 kr/person exkl. moms

Vinprovning Exklusiv
Här provar vi 5 lite mer speciella viner och får även en vägledning om hur man provar drycker. Provningen tar ca 1 timme.
Grundavgift 2 800 kr exkl. moms    + 400 kr/person exkl. moms

Champagneprovning
Vi provar 4 champagner i olika klasser. Provningen tar ca 1 timme.
Grundavgift 2 800 kr exkl. moms    + 500 kr/person exkl. moms

 

Golf

117 golfhål inom 11 minuter

På Bjärehalvön finns banor av hög internationell klass, med olika bankaraktärer och i unika miljöer. Vi vill slå ett extra rakt slag för vår hemmabana Torekovs GK med pron Stefan Condé i spetsen. Gå en runda med kollegorna eller kör en golfskola för hela gänget. Risken är väl bara att någon blir hooked …

Cykel

Cykelparadiset Bjäre

Runt Torekov finns flera vackra cykelstråk att upptäcka. Cyklar finns för uthyrning och vi ordnar smarriga picknickkorgar som ni får med er. Om ni är fler än 10 personer som vill ge er ut, kan vi hyra in cyklar från externa uthyrare. Bara säg till i förväg, så hjälper vi er.

Pris 80 kr/person exkl. moms Max 10 personer/grupp

 

Tennis

Anyone for tennis?

Passa på och slå en serve eller två på våra två nya hardcourtbanor. Om ni behöver fräscha upp era kunskaper, bokar vi gärna en tennistränare åt er.

Pris 188 kronor/timme exkl. moms.

 

Teambuilding

Utveckla gruppkänslan!

Vi arbetar nära eventföretaget SpiritEvent som är baserade här på Bjärehalvön. De är experter på att utforma evenemang och aktiviteter efter de mål och förutsättningar ni har med ert möte. Här kommer några förslag på aktiviteter – men kom ihåg att allt är möjligt. Inspireras och hitta kontaktuppgifter på www.spirit-event.com

DA VINCIS BOX 
I en nervkittlande kamp mot klockan utmanas teamen i Da Vincis Box att öppna ett kassaskåp innan tiden är ute. Varje team får en egen låst box som innehåller ytterligare fem låsta lådor där de skall lösa gåtor och knäcka koder för att komma närmare målet, att hitta den slutgiltiga koden till kassaskåpet.
Enda sättet att öppna boxen är att tänka utanför den.

 

BÄSTA MÄSTARE 
I denna spännande och roliga tävling, duellerar ni lagvis mot varandra i olika fysiska och psykiska utmaningar. Här mäts era styrkor och svagheter i allt från dragkamp och jägarvila till olika tankenötter och minnesövningar. Finalisterna ställs slutligen inför en spännande nattduell för att vinna den åtråvärda titeln, Bästa Mästare.
En tävling där deltagarna sätts på prov i bland annat laganda, uthållighet och strategi. Vi anpassar den fysiska nivån efter gruppen.

 

SHIPYARD CHALLENGE 
I Shipyard Challenge står ni inför utmaningen att under tidspress bygga och utsmycka en farkost med hjälp av material som ni tilldelats. Med en kombination av lagarbete och kreativitet ger det er möjlighet att samarbeta med idéer inom design och konstruktion för att uppnå det slutliga målet, att skapa en sjövärdig tävlingsfarkost med potential att vinna finalracet

 

ROCKET SCIENCE 
En underhållande övning i gruppdynamik där kreativitet, kommunikation och samarbete är nyckeln till framgång.
Teamen ska bygga en vattenraket som skickar upp ett ägg 30 meter upp i luften där utmaningen är att ägget är helt när det landar. Deltagarna skall med begränsat material dels konstruera en fungerande raket, dels bygga en anordning som skyddar ägget från att gå sönder. Vi avslutar med en dramatisk avslutning där lagens konstruktioner får bekänna färg.

 

MUSIC VIDEO CHALLENGE 
Här får ni lagvis möjligheten att producera er alldeles egna musikvideo som ni sedan tävlar mot varandra med under kvällens gala. Gruppens förmåga att planera, delegera och agera sätts på prov när ni tilldelas professionell videoutrustning för att skapa ett oslagbart mästerverk.
Våra erfarna redigerare klipper därefter ihop materialet till ett häftigt resultat. Vinnaren koras efter det omvälvande releasepartyt. Music Video Challenge, något utöver det vanliga!

Matlagning

Mysigt, socialt och delikat!

Det här är en verkligt trivsam kväll. Tillsammans med våra samarbetspartners på Norrviken skapar ni er egen middag. En chaufför hämtar och lämnar er mellan de olika platserna.

Stora matlagningskvällen
Kaffe och smörgås vid ankomst, vinprovning, matlagning, vin under matlagningen, middag samt receptmapp. Dryck till maten tillkommer.

1 195 kr/person exkl. moms Start kl 17:00
Minimum 8 personer/grupp Maximum 30 personer/grupp


Lilla matlagningskvällen
Matlagning, vin under matlagningen, middag och receptmapp. Dryck till maten tillkommer.

995 kr/person exkl. moms Start kl 18:00
Minimum 8 personer/grupp Maximum 12 personer/grupp

Utflykter

Naturen gör gott

Guidning
Torekov är inte bara fantastiskt vackert, byn har en spännande historia också. Vår lokala guide Ingrid Persson Skoog tar er runt på en historisk vandring. Vi erbjuder även turer på andra delar av Bjärehalvön, exempelvis Hovs hallar.

Pris från 1 500 kr/grupp exkl. moms Tid 1 timme


Hallands Väderö
Tjugo minuters båtresa från hamnen i Torekov ligger Hallands Väderö. Ön, som är ett naturreservat, har en spännande och vacker natur med ett mycket rikt växt- och djurliv. Ofta ser man sälar på klipporna på den västra sidan. Det är lätt ta sig tvärs över ön till fots och det klara vattnet inbjuder till bad. Ön är trevlig att besöka alla årstider men är ett riktigt litet paradis på sommaren.

Pris efter offert.

Sälsafari
En upplevelse att minnas länge – ni åker ut med båten kring Hallands Väderö och om ni har tur så får ni se sälarna i deras naturliga miljö. Komplettera gärna med en guidad vandring på Hallands Väderö, en svensk naturskatt.

Pris efter offert.

Moderator

Ge mötet en kick

Anlitar ni vår konferensmoderator Anna Rydgren får ni mentala verktyg och energi som ger konferensen en skjuts i ny riktning.

Anna är mental tränare, uppskattad föreläsare och musikalartist och ingår i MT-gruppen som drivs av Mia Törnblom. MT-gruppen utbildar chefer och medarbetare med tonvikt på MT-metoden – ett träningsprogram för mental styrka.

Med Anna som konferensmoderator får konferensprogrammet en helt ny dimension som sprider ringar på vattnet i det fortsatta arbetet. Anna Rydgren var med i succéföreställningen Mamma Mia och vill ni avsluta dagen med den stämning som bara musik kan åstadkomma så låt henne leda er in i Mamma Mias musikaliska äventyr.

För er som är nyfikna på MT-metoden och vill ha en introduktion i ledarskapsutbildning går det även att boka Anna hel- eller halvdagar.

Kontakta oss för upplägg och pris.

DJ

Fixa stämningen

Vår DJ spelar nya och gamla låtar, klassiker och nya favoriter. Vill ni ha kvällen i något speciellt tema ordnar DJ Isak det också. Boka gärna till snacks, snittar, vickning eller vad ni än är sugna på.

Pris efter offert.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).