Hopp och lek

När vi säger att vi är ett familjehotell så menar vi verkligen det. Här har barnen plats att vara barn. Häng utan bläng, brukar vi säga ibland.

Bland annat har barnen ett eget föräldrafritt VIP-rum som alltid är öppet. Där finns pyssel, spel och myshörna. Skönt för dem, eller hur? Poolhuset har varmt vatten, klättervägg och tillåtelse att ha kul på riktigt.

På skolloven arrangerar Flamingoklubben kul aktiviteter varje dag, både i sportlandet och utanför. Dessutom samarbetar vi med ett antal professionella aktörer som arrangerar spännande aktiviteter utanför hotellet, genom Flamingo Action Club.

Utanför hotellet finns stranden så klart, men också en skog som kan vara kul att utforska. Och runt om på Bjärehalvön finns det en massa olika aktiviteter som är roliga för hela familjen, från sälspotting till zipline. Här listar vi våra topp 10 utflyktsmål.

Och – sist men inte minst – eftersom alla barn inte älskar Bjäregourmet så har vi en separat barnbuffé med barngourmet såsom pizza, korv och andra delikatesser. Och glassmaskin.

Välkomna!

Hvad vil du bestille? ->