Konferensrum Gille

Gille

Ett kreativt och funktionellt rum, sköna fåtöljer med inbyggd skrivplatta.
Rummet har en lugn och harmonisk atmosfär med skön akustik. Fönster med utsikt över ängar och hav. Precis utanför mötesrummet ligger Bistron där ni hittar sköna fåtöljer och en avslappnad miljö att umgås i.

Storlek och max. kapacitet
Yta: 42 kvadratmeter
Biosittning: 16 personer
Skolsittning: 16 personer
U-bord: 10 personer
Öar: 16 personer

Utrustning
Tv
Ljudanläggning
Whiteboard
Blädderblock
WiFi

Nervkittlande i Hovs Hallar

Rapellering är en riktigt rolig och utmanande aktivitet för hela gruppen. Med hjälp av rep firar du dig ner för en brant klippvägg. Naturligtvis får ni en grundlig säkerhetsgenomgång och hjälp av mycket erfarna instruktörer. Ett möte med naturen som garanterat kommer att stärka teamet.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).