Konferenslokal Frenne/Arild

Frenne/Arild

När Frenne och Arild öppnas upp mot varandra bildas en stor lokal på 91 kvadratmeter. Lokalen ligger bredvid Bistron där det finns sköna loungeytor och möjlighet att sitta i mindre grupper och prata.

Storlek och max. kapacitet
Yta: 91 kvadratmeter
Biosittning: 90 personer
Skolsittning: 60 personer
U-bord: 36 personer
Öar: 28 personer

Utrustning
Projektor/60″ skärm
Ljudanläggning
Mikrofonmygga
Whiteboard
Blädderblock
WiFi

Skåneleden utanför dörren

Vid hotellet och strandängarna hittar ni fantastiska naturstigar perfekt för en joggingtur, trekking och promenader. Det är just detta våra gäster älskar – att mötas mitt i naturen där fikat lätt kan serveras på strandängen. Löparskorna på i pausen. Varför inte köra ett träningspass med teamet längs med naturreservatet.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).