Torekov Hotells Golfskola

Se filmen: 5 tips som gör dig till en bättre golfare – direkt!

Vill du förbättra din golf? Titta då på Torekov Hotells Golfskola där Stefan Condé, pro på Torekov GK, ger dig fem enkla och konkreta tips som hjälper dig att spela bättre golf redan nästa gång du går ut på banan.

Torekov Hotells Golfskola, Lektion 01: Hitta en rutin

Torekov Hotells Golfskola, Lektion 02: Ta ett beslut

Torekov Hotells Golfskola, Lektion 03: Tempo

Torekov Hotells Golfskola, Lektion 04: Sikta

Torekov Hotells Golfskola, Lektion 05: Göra slaget färdigt

Spela golf året runt i Torekov

Visste du att du kan spela på sommargreener året om på Torekov GK? Torekov GK har öppet hela året. Har man tur kan man spela på öppna greener på Nyårsafton, det händer faktiskt ganska ofta.

På Torekovs GK har man spelat golf sen tidigt 1900-tal. Från banans alla hål har man utsikt mot havet och Hallands Väderö. Banan är en klassisk linksbana där man i många år arbetat för att förstärka landskapets karaktär. Vinden kan både bita och smeka, så glöm inte att ”hit with ease into the breeze”.

Om man istället vill spela kuperade banor en bit bort från havet, en bit upp på höjden finns anrika Båstad golfklubb bygd på initiativ av Ludvig Nobel med sina två fantastiska banor, Bjäre Golfklubb med sina magnifika vyer samt ytterligare ett par banor värda att lägga på minnet.

Att njuta av livet är att spela golf med nära och kära för att sen låta kroppen mjukas upp i en varm bastu, ett skönt långt bad, en öl framför brasan och efterföljande bli serverad en trerätters middag utan att själv behöva lyfta ett finger. Ta en titt på vårt golfpaket!

Varmt välkomna och spela väl!

Se fler filmer från Torekov Hotell

 

Boka Golfpaket

 

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).