Konferens i Torekov – nära havet och i storslagen natur

Konferens i Torekov – nära havet och i storslagen natur

Mellan Helsingborg och Halmstad, längst ut i friheten på Bjärehalvön ligger lilla fiskeläget Torekov. Hit skall du åka om du söker en konferens bort från asfalt, tung trafik och stress. Om du vill ha intima möten i personlig miljö. Om du uppskattar naturen, havet, lugnet, golfbanorna och primörerna. Eller bara vill se solen gå ner i Kattegatt.


Dagshög ca 2 km från hotellet.

Torekov Hotell är ett personligt och välplanerat hotell. Vi har 54 rum varav 8 stycken är sviter. Rummen är fördelade på vår låga fina hotellbyggnad som smälter in i omgivningen samt 8 stycken hotellhus. I vår största byggnad finns vårt spa, relax, restaurang som vi kallar ”Bistron” och fyra av våra fem konferensrum. Tre utav dessa konferensrum går att slå ihop till ett stort där man kan få plats med 150 personer i biosittning. Surfa in härför att se dispositionen bättre.

Vänne till vänster och workshop i FAT till höger. 

”Att konferera på Torekov Hotell är som att komma till vårt andra hem. Här är det helt enkelt lätt att sänka axlarna.”

”Hotellet har gett oss de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska ges möjlighet att fokusera fullt ut på sin kompetensutbildning. Service, konferensanläggning, boende och möjlighet till reflektion antingen på hotellets anläggningar eller i den fantastiska omgivningen har gett oss stort mervärde.”

Så här kan er konferens se ut – en natt, två dagar.

Er första dag
Ankomstfika i vår bistro ”Bistrons härliga urval”.
Konferens
Fikapaus i vår bistro inomhus och utomhus, smörgås, frukt, smoothie (eller vad ni önskar).
Konferens
Lunch i vår bistro. Bistrons härliga salladsbuffé, två varmrätter varav en är vegetarisk, lättöl/mineralvatten samt kaffe och te.
Konferens
Bensträckare ute i naturen längs med havet. 45 minuters tipspromenad. Hjärnan behöver syre och ögat får inte missa naturen här. Tävla i grupp! Frågor om ert företag, klassisk allmänbildning eller roliga test som visar om deltagarna har hängt med under dagen. Vi ger er en kaffe-to-go och något att knapra på så knoppen håller sig alert.
Konferens
Fri tid för avslappning i vårt spa, en löpartur för den rastlöse, ett dopp i havet för den vågade(!), eller en cykeltur (efter säsong) för den som vill se mer utav vackra Torekov.
OBS! Mellan 18-19 har vi after work i vår bistro där man kan fynda olika varje gång. Goda alkoholfria drinkar har vi naturligtvis också.
Middag, ät en trerättersmiddag tillsammans i vår bistro tillagad på råvaror från bygd och årstid. Toppa med ett av våra härliga vinpaket för att få ut det mesta av smakerna och kvällen.

Er andra dag
Gruppträning inomhus eller utomhus i 45 minuter. Att träna tillsammans med sina kollegor är väldigt kul och kan vara väl behövligt inför en dags stillasittande. Nu kommer ni känna er som nya människor. Välj mellan yoga, zumba, lugnare stretching, cirkelträning eller annat beroende på vad ni vill.
Frukost i vår bistro där ni kan välja bland massor av möjligheter beroende på ditt sug
Konferens
Fikapaus i vår bistro inomhus och utomhus. (Fika efter ert önskemål.)
Konferens
Lunch i vår bistro. Självklart serverar vi en förträfflig lunch även idag.
Konferens
Avslutningsfika. Samla ihop och sammanfatta för att kunna göra skillnad i ert arbete redan dagen därpå.

Fri tillgång till SPA och gym. Badrock, badtofflor och handduk ingår.
Tennisbanor att hyra, 200: – timmen.
Cyklar att hyra, 30: – timmen (efter säsong).
Golfbanor av världsklass runt knuten.
Kattegatts hav 300 m från hotellet som reboostar hela din kropp.
Hallands Väderö ett stenkast bort.
Och massor av aktiviteter utefter det behov ni har.


Frukostmöte i Bistron och ”vår” brygga några hundra meter nedanför hotellet. 

 

Vad vill du boka? >