After Work i Bistron

Välkommen på After Work i Bistron, sista fredagen varje månad klockan 17.00–18.30

Nu har vi sommaruppehåll för Fredagspuben! Tack för i vår och välkomna tillbaka i september.

 

Kom och socialisera med alla sköna torekovare och våra härliga hotellgäster.  Du får afterworkpriser i baren – 20% rabatt – dessutom erbjuder vi alltid något litet prisvärt att äta.

Ett litet tips för dig som vill stanna och äta middag! Om fredagarna är det inte ovanligt att Bistron är fullbokad, så förboka gärna i god tid innan.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).