Nordens bästa golfdestination

Spela golf på Bjärehalvön

Bjärehalvön är utan att överdriva ett paradis för golfare. Från Torekov Hotell når du 117 golfhål inom elva minuter. Tack vare halvöns milda klimat kan du oftast spela på sommargreener året om. Dessutom är banorna något alldeles särdeles vackra, med böljande landskap och vidsträckta vyer över havet. Helt enkelt svårslaget, om du frågar oss.

Våra golfpaket gäller för spel på Torekov GK, Båstad GK, Bjäre GK, Åkagården GK, Woodlands Golf & Country Club samt Rya GK. Vilken bana föredrar du? Boka ditt golfpaket idag, så hjälper vi dig med att boka starttid.

Torekovs GK

Torekovs GK

Vår ”hemmabana”, Torekovs GK är en klassisk linksbana med stor variation, som bjuder på utsikt över havet från alla hål. Här har golf spelats sedan tidigt 1900-tal då badgästerna slog sig runt på strandheden. Under senare år har klubben fortsatt att utveckla linkskaraktären på banan och förstärka känslan av hur marken runt golfbanan såg ut en gång i tiden.

Mer information om Torekovs GK hittar du här.

Torekovs GK. Golfbana vid havet

Bjäre GK

Bjäre GK

En härligt böljande hedbana som ligger högst uppe på Hallandsåsen. Detta är en pärla av rang som bjuder på fantastisk utsikt över Skälderviken, Kullaberg och Bjärehalvön. Greenerna är riktigt bra – och tacksamma för dig som är duktig på järnspelet. Med fem olika tees kan alla golfare få sin perfekta start.

Mer information om Bjäre GK hittar du här.

Utsikt över Bjäre Golfklubb

Båstad GK - Gamla Banan

Båstad GK - Gamla Banan

Båstad GK bjuder på två banor med helt skild karaktär. Den anrika Gamla Banan var Sveriges första golfbana som byggdes med 18 hål direkt. Det är en parkbana med väl inbunkrade, ondulerade greener och få vattenhinder. Förutom vackra vyer över Bjärehalvön erbjuder den en finish som inte lämnar något annat att önska.

Mer information om Båstad GK hittar du här.

Utsikt över Båstad GK

Båstad GK - Nya Banan

Båstad GK – Nya Banan

Nya Banan är en park/hedbana med speciell karaktär och vidsträckta vyer över Laholmsbukten. Snabba ondulerade greener och hårda täta fairways slingrar sig genom öppna landskap. Väl inbunkrade greener och vattenhinder belönar den taktiske spelaren. Nya Banan har nyligen genomgått en mycket lyckad renovering.

Mer information om Båstad GK hittar du här

Båstad golfklubb

Åkagårdens GK

Åkagårdens GK

Mitt på natursköna Bjärehalvön ligger Åkagårdens GK som är en 18-hålsbana av landskapskaraktär, kuperad och från flera ställen med vidunderlig utsikt över Skälderviken. Bekvämt klubbhusområde med allt samlat i direkt närhet: driving range, korthålsbana, övningsområde, restaurang, shop, 1:ans och 10:ans tee.

Mer information om Åkagårdens GK hittar du här.

Golfbana

Rya GK

Rya GK

Läge, läge, läge… Rya Golfklubb ligger precis vid strandkanten söder om Helsingborg och har ett flertal hål med riktig seasidekaraktär. Ända sedan starten 1924 har dessa varit kännetecknet för Rya, tillsammans med de hål som spelas från landborgen. Några av vårt lands bildskönaste och bästa hål, helt enkelt.

Mer information om Rya GK hittar du här.

Woodlands G&CC

Woodlands Golf & Country Club

I hjärtat av den skånska naturen ligger Skandinaviens enda riktiga Country Club. En välskött och prisbelönt anläggning med 27 vackra golfhål och bästa personliga service. Banans hål är fördelade på tre slingor, alla med en mycket naturskön layout. Greenerna är snabba, kombinerat med en utmanande design.

Mer information om Woodlands Golf & Country Club hittar du här.

Golfbana

Vad vill du boka? >