Bildgalleri
Torekov Hotell är det lilla personliga hotellet, med den goda maten, de sköna spaupplevelserna och den karga naturen runt knuten. Här får du tid och ro att njuta.

Säsongen skönaste paket

aktuellt

Höst i Bistron

Nu har Bistrons höstmeny haft premiär och ska man tro våra gäster, var det en väldigt lyckad sådan. Blir du nyfiken? Boka ett bord, ett spapaket (trerätters ingår, välj fritt ur menyn), eller varför inte kockens val – Omakase med sju rätter!

Torekov Hotell vinner gästernas eget pris

Tack alla gäster för utnämningen Tripadvisor Travellers’ Choice 2021. Det är ett pris som helt baseras på det senaste årets gästomdömen på resesajten Tripadvisor, så det gör oss extra glada att ni har trivts hos oss även under detta lite konstiga år.

Här hittar du södra Sveriges bästa vandring

Torekov Hotell är ett utmärkt basecamp för att upptäcka Bjärehalvön till fots. Här ligger Skåneleden direkt utanför dörren och tar dig längs med betade strandängar, genom trolska bokskogar, dramatiska raviner och böljande backar med utsikt över havet.

Se filmen där vi tipsar om några av våra personliga favoritturer!

Upptäck Bistron – med hjärtat i den skånska myllan

I Torekov Hotells restaurang Bistron är vi granne och kompis med traktens bönder och matproducenter, som står för merparten av råvarorna.

Se filmen där kökschef Oliver Nilsson berättar vad han tänkte första gången han kom till Torekov Hotell.

#torekovhotell

FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du förtur till nyheter, erbjudanden och rabatter.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan. Du är också välkommen att kontakta hovmästaren på +46 431-47 16 53.

Använd formuläret om du vill kontakta oss via e-post.

 

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).