Bildgalleri

Torekov Hotell är det lilla personliga hotellet med den närodlade maten, de sköna spaupplevelserna och den karga naturen runt knuten. Här får du tid och ro att njuta.

Säsongens tips

i säsong

Naturnära rum i ny design

Nu är alla våra hotellrum nyrenoverade i nordisk design med genuina material och harmonisk färgsättning. På bilden visas superiorrum i hotellhus.

Exteriör hotellhus

Fasadförbättring

Nu är vi klara med den invändiga renoveringen av våra fristående hotellhus och det är dags att ta itu med fasaderna. De yttre förbättringsarbetena kommer att pågå mellan vecka 8 och 23. Arbetet kommer inte att påverka dig som gäst, utan vi hälsar dig varmt välkommen som vanligt.

You must allow targeting cookies in order to view this content.

Bjäres 5 finaste vandringsturer

Torekov Hotell är en bra utgångspunkt för att upptäcka Bjärehalvön till fots. Här ligger Skåneleden direkt utanför dörren och tar dig längs med betade strandängar, genom trolska bokskogar, dramatiska raviner och böljande backar med utsikt över havet.

Se filmen där vi tipsar om några av våra personliga favoritturer.

You must allow targeting cookies in order to view this content.

Ett paradis för löpare

Utgå från Torekov Hotell och du hittar variationsrika leder direkt utanför dörren. Vägarna gå längs med betande strandängar, trolska bokskogar, dramatiska raviner och sandstränder. För dig som löparen innebär detta ett paradis med omväxlande och stundtals utmanande terräng. Här finns leder för alla nivåer och löptakter.

Golfweekend på Bjärehalvön

Planera, boka paket och putsa dina golfklubbor. På Torekov Hotell finner du stillhet och upplevelser som består. Intill böljande hav och storslagen natur. Från hotellet når du 117 golfhål inom elva minuter. Du anländer till ett paradis på Bjärehalvön där heldagar på golfbanan kombineras med livets goda.

Bjud in till fest

Ska du bjuda in till middag, mingel eller fest? Ta en titt på våra två chambre séparées – uterummet Kappelhamn och inomhuslokalen Gille. Alltid vackert dukade med säsongens blommor och dedikerad service.

följ oss!

@torekovhotell

Följ oss på Instagram och Facebook

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress här.

Vad vill du boka? >