Bildgalleri

aktuellt just nu

Poolen öppen

Nu har utomhuspoolen öppnat för säsongen. Poolen är öppen 07.00–19.00, varav vissa tider är vigda endast för hotellgäster.

Endast för hotellgäster: 07.00–12.00 och 16.00–18.00
För alla: 12.00–16.00 och 18.00–19.00

Välkommen och ta ett dopp!

PRESSKLIPP 2019-05-17

Lokalt och vällagat med mat värd en omväg

“Krogpatrullen drabbas av beslutsvånda på Torekov hotells bistro. Här finns så mycket att prova. Omtänksam servis, ambitiös vinlista och lokala råvaror hanterade med känsla och fantasi gör att slutbetyget blir högt.”

– Helsingborgs Dagblad, 17 maj 2019

Hallands Väderö foto Louise Nordström Pettersson

Sommar på Bjärehalvön

Nu går båtarna till Hallands Väderö varje dag. Vattnet i havet blir sakta men säkert varmare och morgondoppen allt mer angenäma.

En fantastisk tid att strosa längs med havet, kanske till mytiska Dagshög eller in till Torekovs hamn. En mini-roadtrip på Hallandsåsen, bland gårdsbutiker, loppisar och konstnärsateljéer. En golfrunda på Torekov GK:s vackra linksbana.

Allt avrundat med en mysig middag med Bjärehalvöns finaste råvaror, tillagade så smaklökarna jublar.

Bjäres Lilla Skafferi

Kan vi locka med nyupptagna krispiga morötter, sparris från fältet 200 meter bort, nypotatis från våra trevliga lokala bönder, rabarber från en liten odling, dill och persilja som luktar sommarmagi?

Köp med dig en påse lokala smaker– kanske som present eller att njuta med familjen. Lilla skafferiet håller vi öppen torsdag-lördag då den alltid är fylld med nyskördade primörer.

 

 

 

Picknick i det gröna

Ta med picknickkorg (och kanske någon kär) till solnedgången. Vi har komponerat några olika picknickpaket som vi hoppas ska passa bra på din tur. Maten görs i ordning precis innan du ska ge dig ut för att allt ska vara fräscht och krispigt även ute i det gröna.

Din picknick packas i en behändig picknickryggsäck. Du kan även låna en härlig filt för turen. Maten smakar alltid som bäst ute i det gröna!

 

Bistron

Bjärehalvöns renaste smaker

“Lokalt och vällagat med mat värd en omväg”, tyckte Krogpatrullen i Helsingborgs Dagblad 17 maj 2019.  Hemligheten? Ekologiska råvaror från bygden tillagat med oändligt mycket kärlek. Fråga gärna vår sommelier om säsongens naturviner. Ni har träffat hans hjärtepunkt.

Dagens lunch

Måndag till lördag klockan 12.00–14.00 serverar vi dagens Bistrolunch där det alltid finns två varmrätter, ett stort salladsbord med soppa, sill och röror samt underbar nybakad focaccia.

Efter maten kan du njuta av ost, frukt och kaffe.

Pris 150 kr

spa & behandlingar

Spa, behandlingar och bad

Gillar du det småskaliga och personliga formatet, så har du kommit rätt. Vi är ett tajt och passionerat team av spa-/hudterapeuter och massörer, som känner stolthet över ortens långa historia som kurort. Nu vill nu erbjuda dig det allra bästa inom vetenskaplig hudvård och kroppsbehandlingar.

På vårt spa hittar du även en varm mindre spapool, isvak, bastu och relaxavdelning med panoramafönster mot havet. Ute på terrassen finns två varma utomhusbad och en större pool, som är uppvärmd sommartid.

Konferens

Möten “the Kennedy way”

Till Torekov har konstnärer, kungligheter, kändisar, näringslivstoppar och en hel mängd vanliga människor vallfärdat sedan slutet av 1800-talet. Ja, till och med John F Kennedy kom hit och blev förälskad.

Vi tror att det har att göra med naturen, stillheten och det stora blå. Bara en kort stund behövs för att havet ska trolla bort hjärnans upptagna tillstånd och sätta den i ett avslappnat läge, sägs det. I detta tillstånd av total fridfullhet föds de mest briljanta, kreativa och originella idéerna. Perfekt på en konferens.

#torekovhotell

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.